joi, 8 ianuarie 2015

Criterii in alegerea unei perne pentru sarcina

E plin internetul cu oferte pentru pernele pentru gravide si alaptate. La preturi mai mari sau mai mici, colorate, mari sau mici - in fine - daca iti pui mintea chiar ca nu mai stii care este criteriul cel mai important.


  • UTILITATEA 
  • perna pentru sarcina si alaptat Cornulet
    • daca esti in primul semestru si simti nevoia unei astfel de perne, este clar ca ai nevoie de una care sa fie dedicata relaxarii si sarcinii. Pentru asta noi am creeat perna Bastonas, care este o perna formata din... 2 perne. Una din ele este foarte mobila si se poate extrage din fata de perna pentru a o utiliza si in alte pozitii.
      Perna pentru gravide si relaxare Bastonas
    • daca ai trecut de jumatatea sarcinii, ai nevoie de o perna multifunctionala, adica si pentru sarcina, si pentru alaptare. De obicei aceste perne se utilizeaza si in sustinerea bebelusului, intr-o gramada de pozitii si forme. Noi am creeat-o pe cea Cornulet care este foarte versatila, tocmai din acest motiv.
    • ai grija la dimensiuni! Multe gravide ne-au semnalat, pe vremea cand noi faceam un model mai voluminos, mai gros si mai lung, ca... e incomoda! Gandeste-te ca e doar o perna, nu un mastodont care sa te incurce si pe tine atunci cand vrei s-o muti de pe o parte pe cealalta sau cand mai dormi cu sotul in pat. Nu mai spun ca, daca e s-o fiolosesti la a doua sarcina, e foarte incomod s-o depozitezi pana atunci si s-o introduci in pat, impreuna cu cel mic, daca mai dormiti inca impreuna. Iar pentru alaptat este chiar incomoda.
  • PRETUL Pretul corect este sub 100 lei. Diferenta peste reprezinta, de cele mai multe ori, cheltuieli de marketing sau detalii care sunt inutile. Ce este mult sub 100 de lei reprezinta economii in ceea ce priveste calitatea materialelor.
  • FATA DE PERNA DETASABILA. Este nevoie neaparat sa fie o fata de perna detasabila, ca la orice articol de lenjerie. Dupa cateva saptamani este nevoie sa o speli, fie ca o folosesti doar tu sau o utilizezi si pentru bebelus, la alaptat. De multe ori, un pret mic inseamna LIPSA fetei de perna detasabile. Noi am prevazut de la inceput fata de perna si chiar posibilitatea achizitiei uneie suplimentara la doar 20 lei.
  • UMPLUTURA HIPOALERGICA si DURABILA in timp Pernele mai ieftine au umplutura mai ieftina, care se lasa in timp sau nu este realizata pentru a fi folosita pentru perne. Acum vreo 6 ani, cand am facut prima data acest produs, nu stiam ca este asa de important acest aspect. Am testat insa tot felul de umpluturi pana am ajuns sa folosim una hipoalergica, realizata in Romania, certificata calitativ si sanitar, cu elasticitate pentru a fi durabila in timp.
  • GARANTIA Este firesc sa nu te impaci bine cu un produs comandat de pe internet. Asigura-te ca, de unde o cumperi, sa poti beneficia si de retur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te invit sa ne scrii parerea ta.