luni, 1 aprilie 2013

Perna pentru sarcina 2BeBe

perna pentru sarcina 2BeBe 1Dupa aproape 3 ani de cand am creeat prima perna pentru sarcina de acest fel, iata ca in sfarsit, te poti bucura si tu de aceasta perna foarte confortabila. Avantajul principal al pernei este ca, indiferent de cate ori iti schimbi pozitia noaptea, de pe o parte pe cealalata, nu mai esti nevoita sa iei si perna dupa tine, adica sa te plimbi cu perna pentru sarcina prin pat la fiecare miscare.

In plus, deoarece te invitam sa testezi in aceasta perioada perna pentru gravide 2BeBe, lansam acest model la pretul de 65 lei, cu transport GRATUIT in toata tara!

perna pentru sarcina 2Bebe 2

perna pentru gravide 2Bebe 3

perna pentru sarcina 2Bebe

Mai multe detalii gasesti pe pernegravide.ro sau la telefon 0758 866.306.

Saptamana a 3-a de sarcina


pernegravide.ro povesteste:
Este prima saptamana de sarcina, in care ovulul tau singuratic si-a schimbat deja statutul in “embrion” sau… bebe in devenire. Ar fi un miracol sa-ti dai seama de pe acum ca esti o viitoare mamica pentru ca nu se produc schimbari majore in corpul tau, chiar daca ceea ce se petrece in burtica se intampla cu o viteza uluitoare, ca un adevarat miracol.
Ce se intampla in butica: s-a format deja o mica bula ce contine cateva sute de celule care se inmultesc rapid. Odata ce acest ghem de celule (blasrocist) se localizeaza in uterul tau, o parte din el se va transforma in placenta si va incepe sa produca un hormon HCG, mai multe pe pernegravide.ro, (gonadotropina corionica umana) care le comanda ovarelor sa nu mai elibereze ovule si determina cresterea productiei de estrogen si testosteron (care impiedica uterul sa elimine mucoasa – impreuna cu micul ei pasager – si stimuleaza cresterea placentei).  Copilul tau are acum dimensiunea de 0.015 cm si este format dintr-o combinatie de cromozomi din partea amandurora iar sexul, culoarea, trasaturile si caracteristicile copilului sunt deja determinate. Dupa formare, zigotul "calatoreste" prin trompele uterine si se ataseaza de peretii uterului.Tot in timpul acestei saptamani lichidul amniotic va incepe sa se adune in jurul embrionului, adapostind copilul in timpul tuturor celor noua luni de sarcina.

Pentru tine este posibil ca aceste schimbari sa se produca fara sa iti dai seama. Inca nu ti-a intarziat ciclul, poate o sangerare minora sa fi avut loc iar testul de sarcina inca nu detecteaza schimbarea nivelului de HCG din urina. Surprizele vor incepe sa apara incepand cu saptamana viitoare!
Pana una alta, este minunat sa ai grija de tine.

Confesiunile unei mamici: la mine saptamana a 3-a a fost altfel: avand cicluri de 4-5, chiar 6 saptamani, nu mi-am dat seama ca in saptamana a 3-a, chiar la sfarsit, pot ramane gravida. Dar miracolul s-a petrecut fara sa ne dam seama :).

Sfatul pernegravide.ro: bea multa apa, indiferent daca banui ca vei astepta un bebe sau nu. O hidratare abundenta te va ajuta sa eviti vergeturile, si gandestete sa cumperi o perna speciala pentru sarcina, ca sigur vei avea nevoie.