miercuri, 16 mai 2012

O campanie de RECICLARE

Acum un an si ceva a aparut, pe langa tomberoanele din spatele blocului, un tomberon pentru cartoane, apoi unul pentru PET-uri. M-am revolat pentru ca cei de la salubritate le amesteca atunci cand vin si le golesc, dar cum altfel atunci cand dragii mei vecini nu stiu sa faca diferenta dintre PET si hartie si ei insisi le amesteca, inclusiv cu gunoi menajer?
Stiu ca nu este un caz izolat, dar, incepand de azi am sa iau atitudine prin toate mijloacele de care dispun si vreau ca intr-un viitor nu prea indepartat oamenii sa invete sa sorteze gunoiul si sa aiba respect pentru natura si sa se gandeasca la copiii lor, care vor "beneficia" de toate urmarile actiunilor noastre de acum. Sorteaza-ti gunoiul, chiar daca altii nu o fac, nu merge pe ideea ca restul gresesc, fii tu un exemplu si persevereaza! Si invata-ti si copiii sa nu fie indiferenti.
Imi propun ca macar odata la cateva zile sa iti reamintesc faptul ca poti si ca ai si mijloacele la indemana pentru a recicla si ca, daca vezi mesajul asta, inseamna ca esti o persoana educata si constientizezi importanta acestui demers.

CONCURSURI: 1 iunie vine cu o geanta si o perna



un premiu colorat!
Ambele concursuri au inceput pe 15 mai si se termina pe 31 mai, ca de 1 iunie sa aflam castigatorii.
Concursul este destinat tuturor prietenilor nostri de pe facebook, gravidute, mamici si tatici!
Care este primul PREMIUL: geanta de umar. Destinata mamicilor care ies afara cu bebelusii (daca nu stiti, o sa aflati cate trebuie sa carati dupa voi) si nu numai (poti sa o iei la un shopping lejer), geanta are 2 barete largi care ii permit purtarea pe umar si inchidere cu scai pe toata lungimea ei.
Ce sa faci: doar sa te inscrii pe formularul de pe pagina http://www.pernegravide.ro/cms/index.php/promotii/4-promotii-iunie/36-concurs-de-ziua-copilului.html si sa-ti verifici email-ul; este permisa o singura inscriere a unei persoane pe zi.

Al doilea PREMIU, si anume pernuta decorativa, este destinat doar prietenilor de pe facebook si presupune SHARE & LIKE la lik-ul cu concursul -  http://www.facebook.com/media/set/?set=a.382222388490958.83145.199349240111608&type=1 
Avantajul prietenilor de pe facebook: au posibilitatea de a castiga ambele premii doar la cateva click-uri distanta :)

Cand si cum: pe 31 mai, seara, din lista de participanti voi trage la sorti castigatorul cu ajutorul site-lui random.org. Toate printr-screen-urile vor fi inclse in acelasi album de pe facebook.