miercuri, 16 mai 2012

O campanie de RECICLARE

Acum un an si ceva a aparut, pe langa tomberoanele din spatele blocului, un tomberon pentru cartoane, apoi unul pentru PET-uri. M-am revolat pentru ca cei de la salubritate le amesteca atunci cand vin si le golesc, dar cum altfel atunci cand dragii mei vecini nu stiu sa faca diferenta dintre PET si hartie si ei insisi le amesteca, inclusiv cu gunoi menajer?
Stiu ca nu este un caz izolat, dar, incepand de azi am sa iau atitudine prin toate mijloacele de care dispun si vreau ca intr-un viitor nu prea indepartat oamenii sa invete sa sorteze gunoiul si sa aiba respect pentru natura si sa se gandeasca la copiii lor, care vor "beneficia" de toate urmarile actiunilor noastre de acum. Sorteaza-ti gunoiul, chiar daca altii nu o fac, nu merge pe ideea ca restul gresesc, fii tu un exemplu si persevereaza! Si invata-ti si copiii sa nu fie indiferenti.
Imi propun ca macar odata la cateva zile sa iti reamintesc faptul ca poti si ca ai si mijloacele la indemana pentru a recicla si ca, daca vezi mesajul asta, inseamna ca esti o persoana educata si constientizezi importanta acestui demers.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te invit sa ne scrii parerea ta.